עם כלביא אור הרשב"י במירון – מוקד התפילות והעזרה הגדול בארץ סביב השעון
מאז תחילת המתקפה מאיראן ופתיחת מבצע עם כלביא, בישיבת המקובלים אור הרשב"י במירון מוסיפים בתפילות, בלימוד ובתיקונים קדושים למען ישועת עם ישראל ולהצלתו– במשמרות של 24 שעות ביממה.
המקובלים וגדולי הדור עורכים מעמדי תפילה נעלים ועצומים לישועת והצלחת עם ישראל, על פי סודות הקבלה הקדושה.
בשיאם של התפילות והתיקונים נערך אתמול תיקון 'ניסי עולם' המסוגל לשמירה עליונה והגנה על עם ישראל וכחות הביטחון.
במהלכו, התכנסו כל מקובלי וגדולי הדור, ובראשם המקובל מרן רבי יחיאל אבוחצירא, לתפילה נשגבה לישועת עם ישראל ולניצחון גדול ומוחלט על אויבינו.
מאות אלפים מעם ישראל השתתפו בתיקון בשידור חי, כשהמקובלים הזכירו שם-שם את החיילים, את כוחות הביטחון, ואת עם ישראל כולו.
המוקד הטלפוני של הישיבה הורחב בעשרות מתנדבות הפועלות ברציפות, ומקבלות שמות ובקשות עבור חיילי צה"ל וכוחות הביטחון – למען ישובו לביתם בריאים, מוגנים ומנצחים.
יהי רצון שיתקבלו התפילות והבקשות של המקובלים הקדושים – ונזכה לישועה, לשמירה עליונה ולניסים גלויים. אמן.









